Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları tasarruf düzlükına bakarak, rengine bakılırsa ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı katlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar icazet özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en ali kalite ve en birebir eder politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

üste Yangın Kapısının üzerinde mevcut ürkü bar kilit sisteminin bile problemsiz çkırmızııştığından emin olunmalıdır.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne denli süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı kesme ve alevleri bir istanbul Yanggın kapısı fiyatları mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli hava oluşturur.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe nazaran farklı renk seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak istek olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması strüktürlabilmektedir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri kemiksiz kat alanı 150 metrekare’den bir araba ve birden ziyade daireı olan umumi binalarda, kesilme adeti 4’ten çokça olan bütün kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni binalması mecburi kılınmıştır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkı kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu yazgımızda;

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında mahir ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çkırmızıışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların gerekli testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page